At Power-Packer we are always looking for talented people, whether you are just starting your career or are a proven professional, a specialist or an all-rounder.

Below our current openings are shown.

Global Account Manager Trucks

Ben jij een strategische Global Account Manager die gesprekspartner wil zijn voor Power-Packer, Weasler en CrossControl’s grootste klant Volvo? Wil je werken in een interessante, multiculturele, internationale omgeving waar geen dag hetzelfde is? Wil jij lange termijnrelaties met je klanten voor diverse producten en technologieën en werken bij een informeel bedrijf met groeiambitie? Dan zoeken we jou!

 

Wat ga je doen?

Jouw werkgebied is de hele wereld, waarbij het zwaartepunt in Scandinavië ligt. Jouw klanten zijn aansprekende truck en equipment fabrikanten waarvoor jij relatiemanager bent en bij wie jij namens Power-Packer, Weasler en CrossControl waarde toevoegt. Je plant je afspraken vanuit Oldenzaal en bent ongeveer 30% van je tijd op pad. De rest van de tijd ben je in gesprek met de (global) interne stakeholders die samen met jou de nieuwe producten voor en samen met jouw klanten ontwikkelen. Jij bent binnen de global overkoepelende organisatie (Actuant) de stem van de klant. Daarvoor maak je met je global account team je eigen strategische accountplannen en neem je deel in internationale, multidisciplinaire projecten.

Continue Reading

Key Account Manager Automotive

Ben jij een energieke Key Account Manager die gesprekspartner wil zijn voor bijvoorbeeld Webasto, Daimler, Magna, Volkswagen, Ferrari of GM? Wil je werken in een zeer dynamische, internationale omgeving? Wil jij vrijheid, beslissingsbevoegdheid, je ontwikkelen in je baan en werken bij een informeel bedrijf? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Jouw werkgebied is Europa, waarbij het zwaartepunt in Duitsland ligt. Jouw klanten zijn aansprekende daken- en autofabrikanten en jouw portefeuille is een mix van bestaande klanten en nieuwe potentiële klanten. Je plant je afspraken vanuit Oldenzaal en bent ongeveer 30% van je tijd op pad. De rest van de tijd ben je in gesprek met de interne stakeholders die samen met jou de nieuwe producten voor en samen met jouw klanten ontwikkelen. Ook maak je je eigen accountplannen en neem je deel in projecten.

Continue Reading

Project Engineer Automotive

Wil jij uitgedaagd worden in een dynamische, internationale omgeving waar je producten ontwikkelt met en voor merken als Porsche, BMW, Ferrari, Audi of Koenigsegg? Is jouw ideale baan het ontwikkelen van hoogwaardige serieproducten die vervolgens in eigen fabrieken geproduceerd worden? Hou je van korte lijnen, enthousiaste collega’s en een informele organisatie? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Je werkt in projecten voor aansprekende automotive opdrachtgevers waar je voor en met deze veeleisende klanten producten (door) ontwikkelt. Onze systemen worden toegepast voor het laten bewegen van diverse functies als cabriodaken, deuren, spoilers en rijhoogte.

Continue Reading

Senior Supply Chain Analyst

Ben jij een kei in het optimaliseren van (logistieke) processen? Ben jij kartrekker van verbeterprojecten en wordt jij enthousiast van logistieke uitdagingen? Hou je van werken in een dynamische omgeving waar je internationale contacten hebt en je volop kunt ontwikkelen? Wil je werken bij een organisatie waar FUN en PRIDE deel uitmaken van de kernwaarden?

Wat ga je doen?

In de rol van Senior Supply Chain Analyst ben je dagelijks bezig met de ontwikkeling, implementatie en optimalisering van de logistieke en supply chain processen en tools. Dit doe je samen met een team van 5 collega's die je adviseert, waar je werkmethodes en procedures mee uitwerkt en indien nodig deze medewerkers coacht en traint. Je hebt een tactisch/operationele rol op de afdeling waarin je deze 5 collega’s ook aanstuurt (20% leidinggeven). In deze rol rapporteer je aan je Manager Logistics.

Continue Reading

Project Manager

Wil jij internationale multidisciplinaire projecten en teams leiden voor productontwikkeling voor onder andere Scania, Volvo en Daf? Heb jij passie voor automotive en heb je gevoel voor commercie? Wil jij je technische achtergrond combineren met people management? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

In de wereld van constante innovatie van producten voor Truck OEM’s en aanverwante markten ga jij (internationale) projecten leiden. Deze projecten hebben als doel om met en voor deze klanten nieuwe producten te ontwikkelen of huidige producten te verbeteren. Je maakt hiervoor projectplannen en stelt een projectteam samen met interne en/of externe expertise.

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van resources, tools en faciliteiten die jij nodig hebt voor jouw projecten en de taakverdeling binnen de projecten. Je stuurt op kwaliteit, tijd en kosten van de projecten waarbij je interne en externe stakeholders en teamleden van juiste informatie voorziet om beslissingen te nemen en verliest hierbij de relatie niet uit het oog. Je hebt veel contacten met mensen op allerlei niveaus en gaat ook zelf naar de klant om het betreffende project te sturen en verantwoorden. Uiteraard staat continue verbeteren hoog op de agenda dus evalueer je de projecten en deel je best practices. Jouw verantwoordelijkheid begint bij de businesscase en eindigt bij het in productie gaan van het ontwikkelde product.

Continue Reading

  • 1
  • 2

Choose your country

Power-packer africa south-america north-america europe north-asia south-asia australia

Power Packer Europa BV - P.O. Box 327 - 7570 AH Oldenzaal - The Netherlands - Tel: +31 541 584 500 - Fax: +31 541 51 00 44